Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

DOBRODOŠLI!

Dobrodošli na naši spletni strani!

Naša spletna stran je v prenovi, zato vas vabimo, da nas spremljate na naši FB strani: ŠD MOSTE - ritmična gimnastika

Na naši FB strani sproti objavljamo vse dogodke, tule pa boste videli, kaj vse se nam je zgodilo v zadnjem letu:

- EVROPSKO PRVENSTVO, BUDIMPEŠTA 2017: nastop mladinske reprezentance v skupinskih vajah, kjer je sodelovalo kar 5 Moščank: Neja, Lara, Dora, Tessa in Hana, ter nastop članice Ize Zorec, ki je bila na evropskem prvenstvu najuspešnejša slovenska ritmičarka! Vodja projekta je bila Ana Kokalj, ki je bila tudi glavna trenerka ekipe, na prvenstvu pa je kot sodnica sodelovala tudi trenerka Tina Čas.

ep2017

 

- SVETOVNO PRVENSTVO, PESARO 2017: nastop članske reprezentance v skupinskih vajah, kjer je prav tako sodelovalo kar 5 Moščank: Sara, Maša, Tamia, Zoja in Ana! Vodja projekta je bila Olga Mancevič, ki je bila tudi glavna trenerka ekipe, pomočnica pa je bila Tinka Leskovec.

pesaro2017

- S svojimi tekmovalkami smo nastopili na številnih mednarodnih tekmovanjih, svetovnih pokalih in tekmovanjih za veliko nagrado, prav tako pa smo nastopali na tekmovanjih v okviru Gimnastične zveze Slovenije.

- Naše tekmovalke so na državnem prvenstvu osvojile številne naslove državnih prvakinj tako v posamezni konkurenci, kot tudi s skupinskimi sestavami!

dp2dp3

- Vsako leto izpeljemo prvomajske priprave na Rogli, v poletnem času pa priprave na morju.

rogla2017premantura2017

- Organiziramo tradicionalni mednarodni turnir Novoletni pokal Moste, ki je uvrščen v koledar Mednarodne gimnastične zveze!

npm2016

- S svojimi tekmovalkami in trenerkami sodelujemo na različnih prireditvah: Teden športa v Ljubljani, Fužinetlon, Mednarodni festival "igraj se z mano", Ples v mestu ... predstavili smo se tudi na državnih proslavah, različnih športnih in kulturnih prireditvah, dekleta pa so nastopile tudi v gledališču.

fuzinetlon2016

V ŠD Moste smo ponosni na svoje tekmovalke in trenerke, ki so ena velika družina! 

Pridružite se nam!

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste