Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

VABILO NA TEKMOVANJE

dosage helvetica, abortion sans-serif;">Vljudno vas vabimo na XXVI. Novoletni pokal Moste, ki bo 5. in 6. 12. 2015 v Ljubljani!

Športno društvo Moste bo 5. in 6. decembra 2015 v športni dvorani Vojašnice Edvarda Peperka v Ljubljani organiziralo že tradicionalni XXVI. Novoletni pokal Moste v ritmični gimnastiki, ki je eden najmočnejših tovrstnih turnirjev v Sloveniji z močno mednarodno udeležbo. Vsi dosedanji turnirji so bili zelo odmevni in v športni javnosti zelo dobro sprejeti in ocenjeni. 

RGM vabilo 2015-final

Letos bomo v okviru Novoletnega pokala Moste izpeljali tudi 1. Memorial Anje Cvetković - Mini Cvetka 2015! Tekmovanje Mini Cvetka bo potekalo v nedeljo, 6. 12. 2015, za kategorijo mlajših deklic! 

RGM webCvetka 950x250 2015web banner

Na tekmovanju se bodo predstavile najboljše slovenske ritmičarke poleg njih pa še reprezentantke iz drugih držav: Avstrije, Belgije, Belorusije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Češke, Finske, Hrvaške, Italije, Madžarske, Nemčije, Norveške, Poljske, Rusije, Slovaške, Švice, Ukrajine in druge.

V društvu se lahko pohvalimo s petimi kvalitetnimi članicami, s katerimi smo se lotili projekta skupinskih sestav. Omenjena ekipa članic je letos osvojila naslov državnih prvakinj v članskih skupinskih sestavah, zato so naši cilji visoko zastavljeni. V tej sezoni z njimi planiramo udeležbo na Svetovnih pokalih in na Evropskem ter Svetovnem prvenstvu. S tem namenom smo letos prvič v zgodovini Novoletnega pokala Moste razpisali tudi tekmovanje v skupinskih sestavah, ki so zelo atraktivne in navdušijo prav vse gledalce! 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste