Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

NAJŠPORTNIK GZS 2013

Naši reprezentantki – sestri Ana in Sara Kragulj – s srebrnim priznanjem!

 

Portorož, 25. 1. 2014

Gimnastična zveza Slovenije je v Portorožu pripravila prireditev Najšportnik leta 2013. Podeljenih je bilo kar nekaj nagrad za različne panoge Gimnastične zveze Slovenije, med nagrajenkami pa sta bili tudi Moščanki Ana in Sara. Obe sta osvojili srebrno priznanje. Sara je srebrno odličje v absolutni kategoriji osvojila kljub poškodbi, ki jo je pestila več kot pol leta in zaradi katere je izpustila državno prvenstvo ter vsa tekmovanja do konca leta 2013. Njena mlajša sestra Ana pa je bila srebrna v kategoriji mlajših tekmovalk.

20140125 210117 Medium

 

Priznanje za življenjsko delo na področju gimnastike »zlati telovadec« je prejel g. Jože Mavrič, trener ženske športne gimnastike. Priznanje za najboljšega športnika v moški gimnastiki je prejel Sašo Bertoncelj, med ženskami Teja Belak in med ritmičarkami Monija Čebašek. Sodnica leta je med ritmičarkami znova Špela Dragaš.

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste