Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

IZ VARAŽDINA Z MEDALJAMI

click helvetica, page sans-serif;">V soboto, 8. 6. 2013, je v Varaždinu potekal mednarodni turnir v ritmični gimnastiki. Tekmovanja se je udeležilo 66 tekmovalk iz šestih držav. 

Uspešno so se predstavile tudi Moščanke, ki so osvojile kup medalj.

Med najmlajšimi je Brigita Krašovec osvojila drugo mesto v mnogoboju ter v vaji brez rekvizita in s kolebnico. Hana Šarkanj je osvojila četrto mesto, prav tako četrta je bila z vajo brez rekvizita, bronasta pa s kolebnico. Žana Marolt je osvojila enajsto mesto. Tessa Prihoda je bila tretja v mnogoboju ter tudi z žogo in obročem. Med kadetinjami je bila Ana Kragulj najuspešnejša, saj je bila zlata tako v mnogoboju, kot tudi z obročem in žogo. Med mladinkami je Maša Bizjak osvojila drugo mesto, z žogo je stopila na najvišjo stopničko, srebrna je bila s trakom ter bronasta s kiji. Veronika Cencen je med članicami osvojila drugo mesto, druga je bila tudi z obročem in kiji ter tretja s trakom.

Čestitke tekmovalkam in trenerkam!

varazdin2013

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste