Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

EP DUNAJ 2013

decease helvetica, healing sans-serif;">V času od 31. maja do 2. junija 2013 je na Dunaju potekalo 29. Evropsko prvenstvo v ritmični gimnastiki. 

 

Predstavile so se članice v individualnem programu ter mladinke s skupinskimi sestavami, kjer pa tudi tokrat ni bilo naših predstavnic.

Članice so se najprej predstavile v ekipnem tekmovanju. Najboljših osem tekmovalk s posameznim rekvizitom se je uvrstilo v finalne nastope.

Slovenske barve so zastopale Sara Kragulj (Športno društvo Moste), Monija Čebašek (Klub za ritmično gimnastiko Šiška) in Saša Bilič (Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom).

Sara Kragulj je prvi dan nastopila z žogo in obročem, drugi dan pa s kiji in trakom. Vajo z žogo je opravila odlično in prejela tudi visoko oceno! Žal se je poškodovala in svojih naslednjih nastopov ni mogla prikazati tako kot jih zna.  Kljub temu je tekmovanje izpeljala in zasedla 28. mesto.

Evropsko prvenstvo so si v živo ogledale tudi Sarine klubske kolegice, ki so s tribun bučno navijale ter stiskale pesti za uspešne nastope!

Čestitke!

ep2013 Medium

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste