Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

ZMAGA MOŠČANKAM

seek helvetica, buy sans-serif;">V soboto, 25. 5. 2013, je v Zagrebu potekal tradicionalni 33. Majski turnir v ritmični gimnastiki. 

 

Predstavilo se je 135 tekmovalk iz sedmih držav in triindvajsetih klubov. Zelo uspešne so bile Moščanke, ki so zmagale v ekipnem tekmovanju!

Dora Kopač je osvojila zlato odličje, Žana Marolt je bila sedma, Hana Šarkanj je bila v mnogoboju 8., prav tako osma je bila v vaji brez rekvizita, zmagala pa je s kolebnico! Lara Nemeš je bila peta v mnogoboju, druga s kolebnico ter tretja z obročem. Taja Fröhlich je bila trikrat šesta. Tamia Dulce Villca Šeme je bila zlata v mnogoboju ter srebrna s kiji in obročem. Kaja Purič je bila v mnogoboju in s kiji tretja, z obročem pa šesta. Pia Arhar je bila bronasta v mnogoboju ter srebrna z žogo in trakom, Veronika Cencen osma v mnogoboju, deveta z žogo ter sedma s trakom. Tinka Leskovec je bila šesta.

Čestitke tekmovalkam in trenerkam!

majski turnir 2013

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste