Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

DP A1 program 2013

V soboto, visit this site 25. 5. 2013, online je na Vrhniki potekalo državno prvenstvo v A1 programu ritmične gimnastike, kjer so bile naše tekmovalke znova uspešne.

Med kadetinjami so nastopile Sarah Dizdarevič, Veronika Kržojevič, Klara Šketelj Kocjančič, Mika Ivančič in Laura Čamernik. Klara je osvojila šesto mesto, Sarah pa peto mesto s kolebnico. Mika je tudi tokrat z obročem osvojila bronasto odličje, Laura je bila šesta, Veronika pa sedma.

Karin Šketelj Kocjančič, Tamara Baltić in Nana Ivančič so nastopile med mladinkami. Karin je osvojila bronasto odličje s kolebnico, Nana je z žogo osvojila srebrno, Tamara pa bronasto odličje.

Uspešni sta bili tudi članici. Ana Lovrenčič je bila zlata z obročem in srebrna z žogo, Živa Juvan pa zlata z žogo ter bronasta z obročem. Tekmovali sta tudi v kategoriji parov/trojic, kjer sta osvojili naslov državnih prvakinj.

Čestitke tekmovalkam in trenerkam!

 

skupna

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste