Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

USPEŠNE V AVSTRIJI

Moščanke smo bile uspešne na mednarodnem tekmovanju ATG Cup.

V soboto, 27. 4. 2013, je v Grazu potekal 8. Mednarodni turnir ATG CUP v ritmični gimnastiki, ki so se ga udeležile tudi Moščanke. Predstavilo se je 80 tekmovalk iz 12 klubov in petih držav.

Med najmlajšimi – deklicami – se je predstavila Tessa Prihoda, ki je nastopila z vajo brez rekvizita in z obročem. V mnogoboju je osvojila 4. mesto.

Med starejšimi deklicami se je predstavila Lara Nemeš, ki je prav tako nastopila z vajo brez rekvizita ter z žogo. V mnogoboju je osvojila četrto mesto, z žogo pa je, kljub večji napaki v svoji sestavi, prepričljivo stopila na najvišjo stopničko.

Med kadetinjami sta nastopili Nina Vidmar in Laura Skočir. Nina je tekmovala dobro in brez večjih napak, Laura pa je v obeh svojih sestavah (obe sta nastopili z obročem in žogo) naredilo veliko napako prav pri zadnjem elementu. Nina je bila v mnogoboju 4., Laura pa 8. Nina je z žogo osvojila bronasto odličje.

Med mladinkami je zmagala Zoja Marija Ivančič, ki je bila zlata tudi s kiji, z obročem pa je bila srebrna.

Predstavnico smo imeli tudi med članicami, nastopila je Veronika Cencen, ki je v mnogoboju osvojila četrto mesto.

Čestitke!

graz2013

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste