Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

SARA USPEŠNA V PESARU

Sara se je uspešno predstavila na svetovnem pokalu v Italiji!

Ta vikend, 26. - 28. 4. 2013, je v italijanskem Pesaru potekal svetovni pokal v ritmični gimnastiki, ki so se ga udeležile najboljše tekmovalke na svetu. Med 54 nastopajočimi je bila tudi slovenska reprezentantka in članica društva ŠD Moste Sara Kragulj, ki sta jo spremljali sodnica Špela Dragaš in trenerka Ana Kokalj.

Tekmovanje je potekalo tako, da so se tekmovalke najprej predstavile v kvalifikacijah, in sicer v petek z dvema rekvizitoma, v soboto še z dvema, v nedeljo pa so sledila finala po rekvizitih.

Sara je dobro opravila s prvima nastopoma. Za vajo z obročem je prejela oceno 15.083, za vajo z žogo pa 15.100. Po prvem dnevu je bila uvrščena na 33. mesto. Sara je bila uspešna tudi v sobotnem delu. Dobro je opravila tako s kiji, kot s trakom in prejela oceni 15.450 in 15.300, kar je na koncu pomenilo, da je svoj rezultat še izboljšala in tekmovanje zaključila na odličnem 31. mestu! Zmagala je Belorusinja Melitina Staniuta pred Rusinjama Mario Titovo in Dario Svatkovskayo.

 

Rezultate najdete na povezavi: http://www.rgworldcup-pesaro.it/public/punteggi/WC_AllAround.pdf


Čestitke!

sara kragulj - Carlo Di Giusto avtor fotografije Medium

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste