Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

PRIJATELJSKI TURNIR UDINE 2012 – VSEM MOŠČANKAM ODLIČJE

Prijateljskega turnirja v Udinah se je udeležilo kar sedem tekmovalk iz našega društva, prav vse pa so se domov vrnile z odličjem!


Udine, 14. 10. 2012

Na prijateljskem turnirju, ki ga je organiziral klub ASU, je nastopilo 63 tekmovalk iz 9 klubov iz Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije, San Marina, Slovenije in Italije. Barve našega društva so zastopale: Tessa Prihoda, ki je nastopila med mlajšimi deklicami, Lara Nemeš med deklicami, Nina Vidmar med mlajšimi kadetinjami, Maša Bizjak med kadetinjami, Tamia Dulce Villca Šeme in Kaja Purič med mladinkami in Veronika Cencen med članicami.

Tessa je s sestavo brez rekvizita osvojila 2. mesto. Lara je nastopila z vajo brez rekvizita in z žogo in v skupnem seštevku osvojila srebrno odličje, brez rekvizita je bila bronasta, z žogo pa zlata. Nina je bila brez rekvizita tretja, z žogo 4., skupaj pa je osvojila šesto mesto. Maša je z obročem osvojila četrto mesto, z žogo tretje, skupaj pa četrto mesto. Tamia je osvojila tri srebrna odličja, skupaj ter z žogo in trakom. Kaja je bila skupno 5., z žogo bronasta in z obročem srebrna. Veronika je bila četrta v skupnem seštevku ter prva s trakom in žogo.

Tokrat so imele naše tekmovalke spremstvo treh trenerk, Olge Mancevič, Ane Kokalj in Tine Čas. Tessa, Nina, Maša, ki zaradi poškodbe ni tekmovala več kot pol leta, in Kaja so tokrat prvič nastopile za naše društvo. Kljub novim težjim tekmovalnim programom so nastopile dobro. Po tekmovanju so bile trenerke z nastopi vseh Moščank zadovoljne.

Čestitke!


Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste