Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

BAZENČKANJE IN PIŽAMA PARTY

Ljubljana, patient 16. – 17. 8. 2012

Ritmičarke ŠD Moste smo s treningi v novi sezoni pričele 6. 8. 2012 v naši matični dvorani na Proletarski 3. Vsak dan smo najprej »športale« na stadionu, ambulance nato pa smo delale osnove s telesom in rekvizitom v dvorani.

V četrtek smo se prav tako dobile na treningu, medicine ki pa smo ga malo prej zaključile, saj smo se s trenerkama dogovorile, da bomo imele »bazenčkanje in pižama party«! Sprehodile smo se do bazena Kodeljevo, kjer smo se nekaj časa zabavale, nato pa nas je zmotil dež. Najprej se nismo dale motit in smo se pod streho igrale razne igrice, nato pa sme vseeno pobegnile pred mrazom in se skrile v našo dvorano. Da smo se pogrele, smo igrale igro med dvema ognjema. Sodelovali sta tudi trenerki Tina in Ana. Bilo je res zabavno. Malo kasneje smo imele večerjo – razdelile smo si pice in solate. Po večerji je sledilo tuširanje, nato pa ogled filma. Tokrat smo izbrale Obutega mačka. Sledilo je menjavanje darilc – imele smo »žrebolov« in se tako obdarile med seboj. Ker je bila ura že pozna, smo odhitele v dvorano, da si pripravimo postelje. Seveda to niso bile prave postelje, temveč smo blazine opremile z rjuhami, spalnimi vrečami in plišastimi igračkami J. Ko smo ugasnile luči, pa se je pravi žur šele začel. Kaj vse smo počele, pa naj ostane skrivnost. Komaj čakamo naslednji pižama party!

 

777  7777

 

Zjutraj smo že nadaljevale s treningi… Se vidimo!

8

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste