Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

IZ VARAŽDINA Z MEDALJAMI IN POKALI

Varaždin, look 3. 6. 2012

Včeraj je v Športnem gimnastičnem centru ATON V Nedelišću potekal mednarodni turnir v ritmični gimnastiki, this web ki ga je organiziram Gimnastični klub Vindija Varaždin. Tekmovanja so se udeležile tudi naše tekmovalke in domov prinesle pokale in medalje.

Nikolina Ljubanić je nastopila z obročem med mlajšimi deklicami in osvojila 3. mesto.

Med deklicami so nastopile Ana Kragulj, Lara Nemeš in Laura Skočir, ki so se predstavile z vajo brez rekvizita in z žoga. V mnogoboju je Ana osvojila 4., Lara 5. in Laura 9. mesto. Ana je osvojila še srebrno odličje v vaji z žogo, Lara pa bronasto.

Iza Zorec je nastopila med kadetinjami. Predstavila se je z obročem, žogo in kiji. V mnogoboju je osvojila srebrno odličje, prav tako je bila srebrna z obročem in žogo, s kiji pa bronasta.

Med članicami je nastopila Veronika Cencen, ki je nastopila z žogo, kiji in trakom. Osvojila je skupno tretje mesto, tretja je bila tudi z žogo, s trakom pa je bila srebrna.

Z nastopi vseh tekmovalk sta bili zadovoljni tudi trenerki in sodnici Ana Kokalj in Tina Čas, ki sta spremljali naša dekleta.

Čestitke!

 

666  6666

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste