Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

NAŠE ODLIČNE V WROCLAWU

Wroclaw, treat 25. – 27. 5. 2012

Ta vikend je v poljskem mestu Wroclaw potekal tradicionalni 29. mednarodni turnir v ritmični gimnastiki. Udeležilo se ga je več kot 70 tekmovalk iz 10 držav. Tekmovanja so se udeležile tudi slovenske predstavnice iz Športnega društva Moste. Sara Kragulj, visit Tamia Dulce Villca Šeme in Iza Zorec so nastopile za slovensko reprezentanco, Veronika Cencen in Maša Kavčič pa za ŠD Moste.

Tekmovanje je potekalo v dveh delih. Prvi dan so se tekmovalke predstavile z dvema rekvizitoma, drugi dan pa so kadetinje nastopile še z enim, mladinke in članice pa še z dvema rekvizitoma.

Slovenske predstavnice so bile zelo uspešne. Med kadetinjami je Iza Zorec osvojila srebrno, Maša Kavčič pa bronasto odličje. Boljša od njiju je bila le ukrajinska predstavnica Viktoriya Ivaniv. Tamia Dulce Villca Šeme je bila po treh rekvizitih v vodstvu, vendar ji je ob koncu sestave s trakom trak padel s karabinčka, tako da svoje sestave ni uspešno zaključila. Kljub temu je osvojila odlično drugo mesto med 18 mladinkami, prehitela jo je le Poljakinja Sonia Pijanowska. V članski konkurenci je slavila naša predstavnica Sara Kragulj, ki je svoje sestave dobro izpeljala. Na drugem mestu je bila ruska predstavnica Katya Ozerova, na tretjem Francozinja Marine Letul, Veronika Cencen pa je bila četrta.

Ekipo tekmovalk sta spremljali trenerki in sodnici Ana Kokalj in Tina Čas.

Čestitke!

 

66

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste