Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

PRVOMAJSKE PRIPRAVE NA ROGLI

Datum: 27. 4. – 1. 5. 2012

Letošnjih prvomajskih priprav na Rogli se je udeležilo 18 tekmovalk, visit this spremljale pa so jih tri trenerke: Ana, Tina in Olga. Treningi so potekali dvakrat na dan in so bili razdeljeni za različne starostne kategorije. Kljub napornim treningom, pa je dovolj časa tudi za zabavo. Že prvi dan so dekleta dobila nalogo, da morajo okrasiti svoje sobe z imeni, tako da so jih trenerke lahko takoj našle. Seveda jih niso mogle najti tako enostavno, saj je druženje po sobah ena izmed najbolj zabavnih stvari J. Dekleta so lahko uživala tudi v čofotanju na bazenu, »švicanju« v savni, drvenju z adrenalinskimi sankami in dobri hrani, ki je najbolj navduševala trenerke J.

Tudi letos so bile nagrajene najlepše urejene in pospravljene sobe, najlepša risbica na temo »Rekviziti ritmične gimnastike« ter najlepša in najbolj praktična frizura. Seveda pa niso manjkali niti sprehodi po svežem zraku in i-padanje J.

Priprave so bile uspešne, zabavne in komaj čakamo, da se v letu 2013 znova vrnemo na našo Roglo.

 

 

444  4444
  

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste