Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

POKAL SLOVENIJE

V soboto 12. 11. 2011 je v Športni dvorani Lukna v Mariboru potekal Pokal Slovenije. Predstavile so se tekmovalke iz štirih slovenskih klubov.

Na tekmovanju so bila naša dekleta zelo uspešna, saj so v mlajši kategoriji osvojila 2. in 3. mesto, med starejšimi pa 2. in 5. mesto!

V kategoriji deklice in mlajše deklice so zmagale tekmovalke Narodnega doma. Naša prva ekipa: Iza Zorec, Ana Kragulj in Maša Kavčič so bile druge, presenetile pa so Nika Ferk, Lara Nemeš in Nikolina Ljubanič, ki so osvojile tretje mesto!

V kategoriji kadetinje/mladinke/članice so prav tako zmagale tekmovalke Narodnega doma (za njihovo ekipo je nastopila tudi članska državna prvakinja Tjaša Šeme), Pia Arhar, Sara Kragulj in Veronika Cencen pa so bile druge. Naša druga ekipa: Tamia Dulce Villca Šeme, Inja Knavs in Alja Ferk so s svojimi vajami dobro opravile in osvojile 5. mesto.

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste