Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

SARA IN MLAJŠE DEKLICE – DRŽAVNE PRVAKINJE 2011

V soboto 11. 6. 2011 in nedeljo 12. 6. 2011 je potekalo državno prvenstvo za tekmovalke A programa ritmične gimnastike. Tekmovanje je bilo za naše tekmovalke zelo uspešno, saj so pobrale kar 17 medalj.

V sobotnem delu so se predstavile deklice, kadetinje, mladinke in članice. Z nastopi so uspešno pričele Iza Zorec, Ana Kragulj, Maša Kavčič in Nika Ferk. Predstavile so se s štirimi sestavami: brez rekvizita, s kolebnico, obročem in žogo. Iza je osvojila odlično 2. mesto, Ani je za las ušla bronasta medalja, Maša je bila 6., Nika pa 9. Med kadetinjami nas je s 6. mestom razveselila Tamia Dulce Villca Šeme, ki se je predstavila z obročem, žogo, kiji in trakom. Med mladinkami je bila prepričljivo najboljša Sara Kragulj, Alja Ferk je bila 6., Zoya Sagmeister Martini pa 7. Tudi mladinke so se predstavile z obročem, žogo, kiji in trakom. Pia Arhar je med članicami osvojila bronasto odličje.

V nedeljo so z nastopi prve pričele mlajše deklice, ki so se predstavile s skupinskimi sestavami. Tokrat so morale prikazati obe sestavi: brez rekvizita in s kolebnicami. Lara Nemeš, Nikolina Ljubanič, Taja Frölih, Žana Veselinovič in Klara Šketelj Kocjančič so osvojile naslov državnih prvakinj! Najboljše so bile z obema sestavama. Neja Grbec, Hana Šarkanj, Žana Marolt, Brigita Krašovec in Tia Flisar pa so osvojile odlično 4. mesto.

Sledili so finalni nastopi v vseh kategorijah. Med deklicami je bila v vaji brez rekvizita Iza 2., Ana 3. in Maša 6, s kolebnico in obročem je bila Ana 2., Maša 3. in Iza 4., z žogo pa Iza 2. in Ana 3. Tamia je bila 5. z žogo, odlična 3. s kiji ter 4. s trakom. Sara je bila nepremagljiva med mladinkami, saj je osvojila vse štiri zlate medalje! Alja in Zoya pa sta se uvrstili v finale vsaka z dvema rekvizitoma. Zoya z obročem in žogo, Alja pa s kiji in trakom. Pia je v finalnih nastopih osvojila 3. mesto z žogo, 6. z obročem in kiji ter 5. s trakom.

Vsem tekmovalkam in trenerkam iskreno čestitamo!

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste