Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

DP A1 PROGRAMA RITMIČNE GIMNASTIKE

V soboto 4. 6. 2011 je potekalo državno prvenstvo za tekmovalke A1 programa ritmične gimnastike. Lahko se pohvalimo, saj so naše tekmovalke osvojile kar pet naslovov državnih prvakinj!

Najprej so se tekmovalke predstavile v parih in trojicah. Med kadetinjami sta Tamara Baltič in Nana Ivančič osvojili srebrno medaljo, Nika Meško in Karin Šketelj Kocjančič pa bronasto. Med mladinkami sta naslov državnih prvakinj osvojili Ana Lovrenčič in Barbara Krašovec.

V individualnem delu tekmovanja so se najprej predstavile kadetinje. Nana je zmagala z obročem, Tamara z žogo, Nika je bila z žogo tretja, Mika Ivančič pa četrta. S kolebnico sta nastopili Nikolina Veselinovič in Karin. Nikolina je osvojila srebrno odličje, Karin pa bronasto.

Med mladinkami sta Ana in Barbara osvojili še svoj drugi naslov državne prvakinje. Ana je bila najboljša s kolebnico, Barbara pa z žogo.

Vsem tekmovalkam in trenerkam iskreno čestitamo!

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste