Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

POLETNI PRIJATELJSKI TURNIR V LJUBLJANI IN MAJSKI TURNIR V ZAGREBU

Klub za športno ritmično gimnastiko Šiška je 28. 5. 2011 izpeljal že 7. Poletni prijateljski turnir, ki je namenjen predvsem mlajšim tekmovalkam.

Naša ekipa mlajših deklic je s skupinsko sestavo brez rekvizita osvojila srebrno odličje. V ekipi so bile Neja Grbec, Žana Marolt, Tia Flisar, Hana Šarkanj in Brigita Krašovec.

Lara Nemeš je nastopila med mlajšimi deklicami v individualni konkurenci in med 16 tekmovalkami osvojila odlično 6. mesto.

Maša Kavčič je bila uspešna v kategoriji deklic, saj je v skupnem seštevku osvojila 4. mesto, v vaji brez rekvizita je bila prav tako 4., z obročem pa je zmagala!

Med kadetinjami v A1 programu je naša Nikolina Veselinović osvojila 4. mesto, Barbara Krašovec pa je med mladinkami zmagala.

 

Kot vsako leto, pa je GK Maksimir izpeljal Majski turnir, ki je prav tako potekal 28. 5. 2011. Udeležile so se ga tudi naše tekmovalke.

Nika Ferk je tekmovala med deklicami in bila peta v vaji brez rekvizita in druga z obročem, skupno je bila četrta. Pia Arhar je med članicami osvojila 3. mesto z obročem, 2. je bila z žogo in 6. s kiji., v mnogoboju je bita 3.

Mika Ivančič je bila v B programu med deklicami 4., med kadetinjami je bila Tamara Baltič 3., Nana Ivančič 5., Karin Šketelj Kocjančič pa 8. Med mladinkami pa je Ana Lovrenčič zmagala.

 

Čestitke!

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste