Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

PLES V MESTU 2017

TUDI RITMIKA JE PLES ... alt Vljudno vabljeni na "Ples v mestu - urbani plesni sprehod"!

« Ples je povsod, le odkriti ga moramo! »

Spoštovani!

V soboto, 9. septembra ob 17:30 vas vabimo v Moste na nepozabno doživetje, kjer vas bo koreograf in plesalec Iztok Kovač popeljal na plesni sprehod kot ga (pri nas) še ni bilo in vam na iskriv in zabaven način razkril ozadje in skrivnosti plesa.

Na dobro uro trajajočem sprehodu skozi Moste, boste na navidez neobičajnih lokacijah odkrivali ples v vseh njegovih razsežnostih, skoraj 100 nastopajočih pa bo za vas oživilo Moste in jih spremenilo v plesni habitat.

Majhni, praviloma izjemno navdušeni skupini obiskovalcev plesnega popotovanja bo dogodek razkril neznano dimenzijo plesa v našem vsakdanjem življenju in okolju, kot tudi poklic profesionalnega plesalca.

Prirejena izvedba dogodka "Hidden Dance Walk" (Skriti plesni sprehod), ki ga je v Nemčiji razvil in za Ljubljano priredil Honne Dohrmann, umetniški vodja nacionalnega gledališča v Mainzu se bo začel in končal v Centru kulture Španski borci – centru plesne umetnosti.

Zaradi posebne (izkustvene) narave dogodka je število udeležencev posameznega vodenja omejeno, zato vas vljudno vabimo, da svojo udeležbo potrdite čim prej na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Čaka vas izjemna izkušnja, ki vas ne bo pustila ravnodušne in po kateri boste na ples in plesne predstave gledali drugače!

Ekipa Zavoda EN-KNAP
http://www.spanskiborci.si/media/image/email/EnKnap.jpg

Dogodek podpira Oddelek za kulturo Mestne občine Ljubljana.
http://www.spanskiborci.si/…/email/MestnaObcinaLjubljana.jpg

*Vodenje bo potekalo v slovenskem in angleškem jeziku.

alt

         1                          2                          3

MOL logotip SLO promocijski mali 2 triglav FS1 logo BTC City

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste